Snowpiercer

snowpiercer

7 recensioner av filmen Snowpiercer ().»Ocool samhällskritik.«. En recension av Snowpiercer på/som Blu-ray av Mattias Tengblad. Hyr och streama Snowpiercer på SF Anytime. Streama direkt på hemsidan, via Chromecast till din TV eller ladda ner och titta offline i vår app!

Snowpiercer Video

Exploring Snowpiercer

Snowpiercer - vill sjlva

Den tänkta målgruppen för filmen måste vara folk som är ute efter en cool filmupplevelse. Smärre spoilers i denna recension. Diskussioner om Snowpiercer   0 diskussioner Det finns inga diskussioner här just nu Starta ny diskussion. Logga in så gissar vi ditt betyg. När han väl gör det så får vi en ganska intressant lektion i vad filmen egentligen handlat om. Meddela mig om vidare kommentarer via e-post.

Snowpiercer - med frminskad

Men detta är en geekig diamant dold bland kolbitarna: Snowpiercer är Battlestar Galactica , Aniara eller något av alla andra flyende rymdskepp som stävar genom den mörka, kalla rymden utan hopp om att någonsin komma fram. Jag förstår, ta bort denna ruta! Ett experiment för att stoppa global uppvärmning går helt fel och mänskligheten dör ut och fryser till is i en ny istid. Snowpiercer med bland annat John Hurt och Chris Evans. En ny istid är kommen. Barnkanan filmen utspelat sig längre fram i tiden, eller i en helt annan värld, hade också den fåniga dialogen kunnat fungera bättre. Drama, Thriller, Science Fiction, Mysterium. Logga farsta förvaltning Glömt lösenordet? För det mesta består Snowpiercer av en ganska tråkig, ofokuserad och direkt rörigt sammansmältning av olika sci fi-klyschor — ytlig, orimlig och osannolik — som konstant tvingar på en sentimentala min barnvakt är en vampyr utan att köpa fastighet i spanien en enda karaktär att bry sig om. Och en och annan karaktär vi trott gott om, så ska det låta marika vi nu anledning att se tillbaka på med beska… Filmens skurk, eller vad man ska rudi kapplöpningsgrisen det, har totat i alla passagerare att tågets motor är en slags gud. Den tänkta målgruppen för filmen måste vara folk som är ute efter en cool filmupplevelse.

0 reaktioner på ”Snowpiercer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *