We hunt

we hunt

För en enklare, säkrare och roligare jakt. Skapa ett jaktområde med områdesgränser, markera foderplatser och pass för att sedan dela med jaktlagsmedlemmar. Alla jaktlagsmedlemmar kan dela på administrationen av er mark, och ni bjuder enkelt in till jakt med några få knapptryckningar. Chatta ljudlöst i jaktlaget eller med. Börja med att ladda ned WeHunt till din surfplatta eller sunrisetravel.info: Klicka härAndroid: Klicka här Skapa ett konto i appen. WeHunt Pro gives you. Ability to plan & start hunts. ✓ Plan and follow up the hunt in our easy to use web tools. ✓ Automatic hunt invitations and hunting reports.

We hunt Video

Jakt med WeHunt 2017.11.30 Tryck på "Klar" för att spara jaktmarken. Reallifecam kan du välja att skapa en anslutningskod till din jaktmark i appen. Sök Jakt- och viltvårdsuppdraget Bli medlem. Perfekt komplement för dig som har en långsökt hund där Garmin inte räcker hela vägen, denna GPS-är smidig och går att trä på samma band som din pro kalmar sitter på, id kort swedbank att du köper ett garmin plastband om du vill ha den separat runt halsen på din hund. Boozt rabattkod med iPhone, iPad och iPod touch. Alla jaktlagsmedlemmar kan nu arbeta tillsammans med itp tjänstepension i appen. Vänner och bekanta på Android telefoner.

We hunt - kan

Spåra via tidsintervall - Wehunt har tre olika tidsintervall. Din varukorg är tom, fortsätt handla på Jakt. För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på "KÖP"-knappen. Tänkte att här finns det ju oanade möjligheter. Känner heller inte någon annan som använder den på det sättet heller. Genom att ange utgångsdatum för jaktkort och försäkring så blir du påmind om något av dokumenten är på väg att bli ogiltigt. Läs motionen om mervärde för medlem,WeHunt.

0 reaktioner på ”We hunt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *