Rocka sockorna.se

rocka sockorna.se

Rocka sockorna i Västerås! Skicka in en bild på dina udda strumpor på @sunrisetravel.info eller MMS:a en bild på så lägger vi upp bilderna i ett bildspel. Majken två månader kan det här med att rocka socka. Mvh Johanna. Skogsgårdens förskola avdelning Gullvivan i Skultuna. "Rocka sockorna" både på. Vårt samhälle behöver fler som Nathea”. Nathea har fortsatt sitt engagemang. I år har hon bland annat spelat in en musikvideo som du kan se i videon ovan. I skrivande stund har cirka 11 personer meddelat att de ska delta i det officiella eventet "Rocka sockorna den 21 mars " på Facebook. Ta på dig en rutig och en skär eller kanske en med frukt och en med bär – och rocka sockorna med oss den 21/3, på Världsdagen för Downs syndrom. På så sätt hyllar du olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter. Just nu kan du delta i vår MUSIKTÄVLING.

Rocka sockorna.se - bjrnskinnsfllen som

Ta en rutig och en skär eller en med frukt och en med bär — och rocka sockorna på Internationella Downs syndromdagen. Västerås 19 Mar Vad kom ur diskussionen och hur viktig roll kommer Metoo spela i valrörelsen? På med olika strumpor, höj volymen och rocka loss! I dag rockar vi sockorna Svenska downföreningen: En läsare rockar loss på jobbet.

Rocka sockorna.se Video

Niclas - Rocka sockorna Tack din bok din röst! Kör svenska med mina superelever på Mälarstrandskolan samtidigt som jag rockasockorna. Instagram Visa hur du rockar sockorna genom att tagga din Instagram-bild med rockasockorna. Rockar sockor, för annorlunda är bäst! Lelle visar upp en musikalisk sida cool animals sina olika strumpor. Rocka sockorna på tc tech Downs syndrom-dagen! rocka sockorna.se

0 reaktioner på ”Rocka sockorna.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *