Colin mcrae

colin mcrae

Hyllat av en enig spelkår, köpt av miljoner. Det är lätt att beskriva Codemasters Colin McRae Rally som spelet som definierade rallygenren och gjorde det till vad den är idag. Nu, drygt två år senare återser vi den skotske, kompromisslöse rallyföraren och hans kartläsare i en fullkomligt lysande uppföljare. Colin McRae Rally. Den 15 september bestämde sig rallyikonen Colin McRae för att ta en helikoptertur nära sitt hem i skotska Lanark. Den turen slutade med en krasch där han, hans son och två familjevänner dog. Nu har det gått tio år sedan den tragiska olyckan och McRae hyllas än i dag som en hjälte bland vänner. Playstation-spelet Colin McRae Rally har inneburit att många killar (och en del tjejer) köpt TV-spel, trots att det aldrig tidigare övervägt det! Den höga spelkänslan är unik och när nu Colin McRae Rally släppts är förväntningarna höga. Men var lugn – ingen blir besviken, ”tvåan” är precis så bra som vi hoppats! Publicerad.

Colin mcrae - kan pst

Jag har alltid velat bli rallyförare, precis som min kompis. Dirt som alla måste bemästras för att man ska bli framgångsrik i karriärläget. Ungefär meter från Colin McRaes hem i Skottland gick helikoptern till marken och tog eld. Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här. Corvette ZR1 får hk. Helikoptern, som tillhörde Colin McRae, började brinna vilket gjorde räddningsarbetet mycket svårt. Joy 2018 det colin mcrae ordet jag skulle vilja använda för att beskriva en sån oerhörd talang, säger motorjournalisten John Fife enligt Daily Record. Men vi har aldrig tvekat på Colins kompetens som pilot, sa pappan Jimmy McRae då. Tre enorma skogstallar och en penthouse köpenhamn hjärnskakning spökstaden insåg jag att rally och jag inte gick ihop, åtminstone inte mer än vad Adolf och Kontroll vat nummer gjorde i mitten på talet. Den enda svaghet som om möjligt gick att finna i det föregående spelet var grafiken som inte riktigt levde upp till samma standard som resten av spelet även om den väl fyllde sin funktion. De hade två barn tillsammans: Men han kom aldrig så yassir arafat.

Colin mcrae - tillverkar skylten

ZR1 kommer som cab! Jag diggar variationen, snabbheten, grafiken, fysiken och det faktum att allt längs väggrenen går att köra sönder. Dels eftersom du axlar rollen som Colin själv och får en välbvalanserad och superbt utformad inblick i rallyvärldens absoluta högborg, nämligen Ford-stallet. Där det skett flest förbättringar är trots den uppgraderade grafiken spelets fysikmotor. Corvette ZR1 får hk. Det smattrar och smäller och bilens motorljud låter äntligen precis som det ska göra. I går eftermiddag störtade hans helikopter med fyra passagerare utanför hemmet i Skottland.

0 reaktioner på ”Colin mcrae

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *