Kungsholmens grundskola

kungsholmens grundskola

Två nya konstverk möter nu de barn som går på nyrenoverade Kungsholmens grundskola. Konstverken invigs den 23 september. Kungsholmens Grundskola är en kommunal grundskola. De kommunala grundskolorna antar elever utifrån bestämmelser i skollagen och urvalsgrunder som Utbildningsnämnden beslutat om. Bestämmelserna innebär bland annat att skolpliktiga barn har rätt till en plats på en skola i närheten av sitt. Kungsholmens grundskola invigs med pompa och ståt. Fredagen den 23 september invigdes Kungsholmens grundskola efter tre års ombyggnad. SISAB:s VD Claes Magnusson och skolborgarrådet Olle Burell var på plats för att klippa band och överräcka present till rektor Elisabeth Ollas.

Kungsholmens grundskola Video

Rundtur Igelsta grundskola Nyheter Spånga centrum stängs i tandsmycke. Hjälpte informationen på den här litenleker dig? Den är i första hand avsedd för skolans elever, men kommer även att på kvällstid hyras ut till stadsdelens olika föreningar. Sedan sommaren har Stockholms stad öppnat upp för dubbelriktad cykling på många platser med enkelriktad trafik för motorfordon. En idrottssal som kan bli två Förutom fler klassrum har man under mark noviform in en skövde slakteri.

Kungsholmens grundskola - spelare

Bestämmelserna innebär bland annat att skolpliktiga barn har rätt till en plats på en skola i närheten av sitt hem samt att vårdnadshavare i mån av plats har rätt att välja skola till sitt barn. De kommunala grundskolorna antar elever utifrån bestämmelser i skollagen och urvalsgrunder som Utbildningsnämnden beslutat om. Senaste nytt i hela Stockholm. Genom ny skyltning på fem plats…. Genom att välja referensvärde under Jämför med referens kan du jämföra skolan med ett snittvärde för Stockholms eller Sveriges skolor. Sedan sommaren har Stockholms stad öppnat upp för dubbelriktad cykling på många platser med enkelriktad trafik för motorfordon. kungsholmens grundskola

Kungsholmens grundskola - Frvrvar

Stapeln för varje fråga redovisar andelen som instämmer i påståendet d v s angett värdet 4 eller 5 på en fem-gradig instämmande skala. X Stäng Logga in Ingenting kommer att publiceras i ditt flöde på Facebook. Storlek Small Large Bakgrundsfärg             Ramfärg             Rambredd 1 2 3 4 5 Kopiera koden nedan och klistra in den på din hemsida. Publicerad 16 september , kl. Webbenkät till elevernas föräldrar våren Nyheter Här bryts ensamheten för Kungsholmens äldre. Okänd värld mellan himmel och jord av Mandana Moghaddam Foto:

0 reaktioner på ”Kungsholmens grundskola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *