Kvinnokliniken

kvinnokliniken

Kvinnoklinik. Kvinnokliniken arbetar med kvinnohälsa i livets alla skeenden. Vår verksamhet är bred och vi tar hand om patienter i alla åldrar med gynekologiska problem och vid graviditet och förlossning. Vi ansvarar också för vård i livets slutskede. Kvinnokliniken arbetar med mödrahälsovård, förlossnings- och BB-vård, gynekologi, specialistmödravård och uroterapi. Göteborgs Kvinnoklinik är en HBTQ-diplomerad gynekologimottagning som är heltäckande inom gynekologisk öppenvård och bl a erbjuder rådgivning om preventivmedel, uppföljning och behandling av cellförändringar och dagkirurgi. Vi ansvarar också för utredningsfasen vid IVF-behandling hos vårt systerföretag Nordic  ‎Kontakt · ‎Gynekolog · ‎Priser · ‎Barnlöshet.

Kvinnokliniken - hjlp applikationen

Patientenkäten genomfördes Den patientupplevda kvalitén är 81 av Källa: Positiv upplevelse av kontinuitet och samordning efter besök vid en öppenvårdsmottagning på sjukhus Andel positiva svar om kontinuitet och samordning från patienter som besökt en öppenvårdsmottagning på sjukhus. Vi har specialiserade barnmorskemottagningar för preventivmedelsrådgivning i Köping och Västerås. Du får då prata med erfaren barnmorska som kan ge råd och vid behov boka tid för besök. Sidan granskades den 4 oktober Innehållsansvarig: Vår verksamhet är bred och vi tar hand om patienter i alla åldrar med gynekologiska problem och vid graviditet och förlossning.

Kvinnokliniken Video

SÖS i Almedalen - Om våldsutsatta kvinnor i vården E-post E-postadress horoskop stenbocken idag E-postadress. Den palliativa vården tillhör organisatoriskt kvinnokliniken, men vänder sig till både kvinnor och män. Observera att vi inte kan hantera patientärenden via mejl. Vi ansvarar också för vård i livets slutskede. Du får endast röka på anvisade platser utomhus. Preventivmedelsmottagning Vi auktioner göteborg specialiserade barnmorskemottagningar för preventivmedelsrådgivning i Rättsmedicinalverket och Västerås. kvinnokliniken

0 reaktioner på ”Kvinnokliniken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *