Aprilskämt aftonbladet

aprilskämt aftonbladet

Det har länge spekuleras bland fansen om artisten Gwen Stefani och countrystjärnan Blake Shelton väntat barn. Under första april tog artisten spekulationerna till nästa nivå. – Det är en flicka, skrev hon till en ultraljudsbild hon publicerade på Instagram. Den 1 april betyder aprilskämt – och biltillverkarna är inte sena att haka på. Öland flyter iväg! Totalstopp för foppatofflor i tunnelbanan! Klockan går fel! Här är sex klassiska svenska aprilskämt. aprilskämt aftonbladet

Aprilskämt aftonbladet Video

Färgar håret, TOTAL FAIL! I Vlogg

Aprilskämt aftonbladet - ngra

Min fästmö var däremot inte lika road. Det innebär en risk för stötar när man sätter i eller drar ut kontakter. Norrbotten blir nu först ut med att testa införandet av en ny fjällicens. Förra året publicerade jag en omgjord bild på facebook. Men det var väll inte så lätt att som 14 åring som törstade efter ett USA likt.

Aprilskämt aftonbladet - och ttika

I duschrummet kommer så sensorer att installeras som aktiverar armbandet när badgästen ställer sig i duschen — struntar man i att duscha börjar en larmsignal att tjuta. Men för att även medborgarna ska få ta del av det roliga föreslås att de borttagna kaffeautomaterna i kundtjänst ersätts med en pub. Tyckte jag va lite påhittigt. I rummen ska dubbla persienner installeras och filmväv på fönster som reflekterar bort all typ av ljus. Allt utom hans armbandsklocka, den hade han på sig. Mitt bästa var när jag fick hela arbetsplatsen att snabbt stänga ner alla datorer, genom ett prioriterat intern mail "då brandskyddsinspektörn kom på hastigt besök iom att man upptäckt ett allvarligt fel på vår brandvägg..

0 reaktioner på ”Aprilskämt aftonbladet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *