Tv1 gokväll

tv1 gokväll

SVT Text Måndag 11 dec RECEPT GO'KVÄLL 1/11 Gyllene julsmör/brännvinsost 0,5 g saffran blandat med 1 msk varmt vatten alt. brännvin el rom g smör, mjukt 3 dl lagrad hårdost, riven flingsalt Blanda saffran och alkohol eller vatten. Vispa upp smöret, blanda med saffran och ost. Smaka av med salt. Go'kväll. 27t gillar. Officiell sida för SVT:s Go'kväll som sänds tisdag-lördag. Tv-magasin med intressanta gäster, reportage, matlagning med mera. Programledare: Inger Ljung Olsson, Beppe Starbrink, Linda Olofsson, Pekka Heino och Pia Herrera.

Tv1 gokväll - hade varit

Pekka Heinos kärleksfest i natt   Pekka Heino. Sedan kan jag ifrågasätta saker hos de som är i bestämmandeposition. Lyft dem och lägg på en tallrik med hushållspapper i botten. Från vilken låt är texten? Mixa sedan så fint det går i en matberedare tillsammans med vitlöksklyftan.

Tv1 gokväll Video

Träna bort din onda nacke

Tv1 gokväll - ska ske

Jag vill hemskt gärna fortsätta som programledare i tv men jag behöver för det första inte vara anställd för att göra det så jag passade på att säga upp mig också. Grädda mitt i ugnen ca 7 min. Stapla längderna på varann, den utan fyllning överst. Har du koll på stjärnornas strandmissar? Häll av vattnet på kikärtorna och skölj igenom dem ordentlig i kallt vatten.

0 reaktioner på ”Tv1 gokväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *